Er du vores nye frivillige rådgiver?

LGBT+ Danmarks rådgivning i København søger nye frivillige rådgivere.

I LGBT+ Rådgivningen modtager vi henvendelser fra personer med LGBT+ relaterede spørgsmål, herunder LGBT+ personer, fagpersoner, familie, venner og andre i berøring med LGBT+ personer.

Vi tilbyder

Som rådgiver i LGBT+ Rådgivningen vil du få mulighed for aktivt at arbejde med køn, krop og seksualitet ud fra et normkritisk perspektiv. For at blive klædt på til rollen som LGBT+ rådgiver, skal du deltage på et obligatorisk oplæringsforløb i rådgivning og håndtering af LGBT+ problematikker i efteråret 2020.

Gennem forløbet, løbende kompetenceudvikling og den kollegiale sparring i teamet vil du blive oplært i at rådgive og samtale med personer, der står i sårbare situationer.

Vi lægger vægt på at have et godt arbejdsmiljø, hvor vi er trygge ved at sparre med hinanden og lære på tværs af køn, krop og seksualitet. Derfor prioriterer vi også fællesskabet i rådgivnings-teamet højt gennem sociale arrangementer i løbet af året og ved fællesmøde den første torsdag i hver måned.

Vi forventer

· at du er åben omkring din egen køns- og seksualitetsforståelse

· at du har interesse i at opnå ny viden indenfor området

· at du indgår i et oplæringsforløb

· at du evt. har erfaring med at arbejde med køn, krop og seksualitet

· at du er omsorgsfuld, god til at lytte og har en naturlig nysgerrighed på andre mennesker

Formalia

LGBT+ Rådgivningen har åbent hver torsdag kl. 18-20. Du vil som rådgiver have ca. 2 vagter om måneden, som strækker sig fra 17:45 til 20:30.

Herudover vil der være obligatorisk fællesmøde kl. 17-18 den første torsdag i hver måned.

Er du interesseret i at blive en del af teamet, så skriv en ansøgning til os på raadgivningen@lgbt.dk

Ansøgningsfrist fredag d. 14.08. kl. 12